Pomoč
media

Na balkonu in terasi je prav prijetno posedeti, popiti kavo ali si privoščiti kosilo. Da pa bomo uživali tudi v prijetnem okolju, ne le ob hrani in pijači, poskrbimo za nego vrtnega pohištva in tal. Mastni madeži z žara, sveče, oljenke, čokolada, temni sadni sokovi in vino puščajo na lesenih in kamnitih podlagah madeže, ki jih je težko odstraniti. S pravilno nego lesa in kamna bo čiščenje precej enostavnejše. Poglejte, s čim vse si lahko vzdrževanje naše poletne dnevne sobe olajšamo!

Sredstvo za impregnacijo pranih plošč

Sredstvo za impregnacijo balkonov in teras

Sredstvo za nego marmorja

 

   Čistilo za vrtno pohištvo

 

Leseno pohištvo iz tikovine se lepo stara. Upoštevati pa moramo, da je tikovina dobro obstojna v vlažnem tropskem ozračju, naše zime pa jo lahko pretirano izsušijo. Zato jo je priporočljivo negovati, saj s tem povečamo ne le lepoto, temveč tudi trajnost izdelkov. Vsako leto izdelke iz tika pregledamo, po potrebi očistimo z blago milnico, rahlo prebrusimo in premažemo z oljem za tik. Površina bo pomlajena in zaščitena pred madeži.

                                          Olje za tik

In če vas prime, da bi še kaj delali, lahko očistite še morebitno plesen s tende ali sten, mah in alge okrog korita in na stopnicah in obnovite fuge med ploščicami. Samo pohitite, da ne bo prevroče!

  • 30.04.2021
  • Kategorija: Novice
  • Komentarji: 0
Komentarji: 0
Brez komentarjev
Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.
Obvezna polja so označena z *