Drsna vrata, ki se pri odpiranju skrijejo v steno, so zelo praktična. Pri takih drsnih vratih lahko na steno ob vratih namestimo stikala, vtičnice, termostate, lahke svetilke, celo lahko pohištvo lahko pritrdimo na steno. In vse to brez oviranja pri odpiranju vrat.

Drsna vrata z odpiranjem v steno sestavljajo:

  • kaseta - ogrodje (ali škatla), v katero se skrijejo vrata, in ki obenem predstavlja nosilno konstrukcijo za steno. Kaseta je lahko prilagojena obdelavi z mavčnimi ploščami ali z ometom, če stoji v sklopu zidane stene.
  • vratni okvir ali podboj, ki obroblja vratno odprtino, ščiti vogale in tesni reže okrog vrat. Podboj ima na eni strani utor s tesnili, na drugi, kjer vrata drsijo v steno, pa protiprašne ščetke. Pri kasetah Eclisse Syntesis je vratni okvir izdelan iz aluminijastih profilov, ki po končni obdelavi stene niso več vidni, standardni podboji pa so leseni, bele barve ali z različnimi lesnimi vzorci.
  • vratno krilo, ki je lahko leseno, stekleno ali kombinirano. Z dodatnim elementom za mehko zapiranje zagotovimo neslišno zapiranje in odpiranje

Bi se radi sami prepričali, kako so videti taka vrata, jih otipali, odprli, zaprli? Lahko se oglasite v trgovinah Kalcer v Trzinu, Mariboru in Novem mestu ali pri naših partnerjih po Sloveniji:

Trgovina Njegač, Markovci

Razvrsti po:
Prikaži:
***Profil Eclisse Mimesi za drsna vrata
Šifra: MIMESI-P
Profil Eclisse Mimesi za drsna vrata je izdelan iz eloksiranega aluminija. Primerni so za lesena in ..
Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)