Pomoč

Prostorni in svetli prostori z drsnimi vrati ECLISSE LUCE

media

Pravilna osvetlitev prostora je eden bistvenih elementov udobja v stanovanju. Zato je tovarna Eclisse patentirala prvo kaseto za drsna vrata, ki se odpirajo v steno in obenem omogočajo priročno namestitev električnih stikal ob vratih.

Tako se ni treba ničemur odpovedati: izkoristimo lahko vse prednosti drsnih vrat, obenem pa imate vsa stikala na dosegu roke. Pri drsnih vratih, ki jih premikamo ob steni, smo omejeni pri izbiri prostora za stikala in vtičnice – namestimo jih lahko le na stene, ki jih ne zakrijejo drsna vrata, kar pa je včasih nerodno.

Eclisse je ta zadrego rešil s patentiranim sistemom LUCE/ LIGHT (svetloba), ki omogoča razpeljavo električnih instalacij znotraj vgradne kasete. To pomeni, da ob vrata lahko namestimo stikala, vtičnice, termostate in lahke svetilke. In vse to brez oviranja pri odpiranju vrat.

Modeli kaset za drsna vrata LUCE/LIGHT so ločeno zasnovani za zidane ali montažne stene, za enokrilna ali dvokrilna vrata, standardnih mer ali dimenzij po naročilu. Za ljubitelje preprostih linij in minimalističnega videza pa so tu drsna vrata SYNTESIS LUCE – kaseta je prilagojena vratni odprtini z gladkimi robovi, ki ne potrebuje dodatnega lesenega okvirja, omogoča pa namestitev električne napeljave. S modelom kasete SYNTESIS LUCE/LIGHT ostanejo stene gladke, brez vseh odvečnih elementov, zagotovimo pa si udobno osvetlitev, ki je pri vratih še kako pomembna.

Sorodni artikli
Komentarji: 0
Brez komentarjev
Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.
Obvezna polja so označena z *