Pomoč
media

Vnesite v prostor unikatne oblike in izboljšate prostorsko akustiko.

Sodobno oblikovanje nam ponuja obilo možnosti pri združevanju estetskega videza z uporabnostjo. Vodilno svetovno podjetje Armstrong ima kar nekaj akustičnih stropnih rešitev, s katerimi v prostor prinesejo unikatne oblike in hkrati izboljšajo prostorsko akustiko. Uporabljamo jih v prostorih, ki so močno izpostavljeni hrupu (jedilnice, dnevne sobe, sprejemnice, pisarne, lokali,...).

Armstrongova ponudba oblikovnih jader obsega več različnih programov, katerih glavne odlike so:

  • inovativno in unikatno oblikovanje,
  • visoka zvočna absorpcija elementov (absorberjev),
  • široka izbira različnih oblik (ravne, ukrivljene),
  • izbira različnih velikosti,
  • pestra izbira barv,
  • sistemske rešitve,
  • možnost naknadne vgradnje.

Akustična jadra so lahko obešena posamično ali združena prek sistemskih povezovalnih elementov. Da obogatimo prostor lahko jadra naročimo tudi barvna ali na jadra natisnemo različne slike, kar nam še dodatno omogoča obilo izbire.

Z dodatno osvetljitvijo lahko izdelamo unikaten ambient, v katerem bomo hkrati poskrbeli tudi za akustiko. Pritrjevanje in sestavljanje akustičnih jader je hitro in enostavno.

Bi radi iz preproste osnovne oblike naredili nekaj posebnega, prilagojenega vašemu prostoru? Z lahkoto! Na absorber lahko kaj narišete ali pripnete. Če pri tem pazite, da površine ne poškodujete preveč, lahko motive tudi spreminjate. Nam je všeč tale, ki smo ga našli na Pinterestu:

In kadar še zbiramo denar za imenitno umetniško delo, lahko prazno steno učinkovito zapolnimo s stenskim absorberjem, kar bodo cenila tudi naša ušesa - ne le žep ;)!

 

Komentarji: 0
Brez komentarjev
Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.
Obvezna polja so označena z *