Plošča NDA AKUSTIK C1 (40 mm)

    0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: NDA s.r.l.
Šifra: 50208
48,70€ (24,35€/M2)
Brez DDV: 39,92€
Redna cena (z DDV) : 64,93€
Dobavljivo: Na zalogi

Plošča AKUSTIK C1 plošča je akustični panel iz poliuretanske pene. Narejena je iz več kot 90% recikliranega materiala in jo lahko 100% recikliramo.

Plošča AKUSTIK C1 je idealen izdelek za absorpcijo zvoka, ki obenem zagotavlja odlično toplotno izolacijo in s tem tudi prihranek energije.

 

PODROČJA UPORABE:

Akustik C1 je plošča za izboljšanje zvočne izolacije sten in stropov v stanovanjih, v šolah, predavalnicah, streliščih, glasbeno snemalnih studiih, radijskih in televizijskih studiih, kompresorske postaje itd. Uporablja se v kombinaciji z mavčno kartonskimi ali mavčno vlaknenimi ploščami. 

 

VGRADNJA:

Paneli Akustik C1 so zelo prilagodljivi, zato jih enostavno režemo in oblikujemo. Lepimo z NDA Vil lepilom. Vgradimo jih lahko na vsako gladko, tudi neravno površino, s katere predhodno odstranimo maščobe, olje in prah. 

Panele Akustik C1 v kombinaciji z mavčnimi ploščami lahko uporabimo tudi za naknadno zvočno izolacijo betonskih sten. Prvi sloj mavčnih plošč na panele prilepimo, če je potreben še drugi sloj plošč, pa privijačimo v prvega s posebnimi vijaki. Oba sloja plošč fugiramo, stike z obodnimi stenami pa zatesnimo z akrilnim kitom.

 

FIZIKALNE LASTNOSTI:

  • Gostota: ca 80 kg/m³
  • Osnovna barva: večbarvna
  • Požarna reakcija: Euroclass E

 

MERE:

Dolžina:  2000 mm
Širina:     1000 mm
Debelina:    40 mm
Druge velikosti so dobavljive po naročilu.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha
Datoteke za prenos
 Datoteka Velikost Posodobljeno Povezava
Brošura plošče Akustik C1 365KB 24/02/2021 Prenesi
Prikazujem 1 do 1 od 1 (strani: 1)