Pomoč
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media

Pet prednosti premazov Cement Design

Ali ste kupili oziroma najeli star poslovni prostor, mogoče restavracijo ali kavarno, ki bi nujno potrebovala prenovo, osvežitev videza ali pa zgolj ureditev sanitarnih prostorov, vi pa ne bi radi izgubljali časa, sploh pa ne denarja z dolgotrajnimi adaptacijami? Nič lažjega! Predstavljamo vam novo generacijo premazov za stene in tla Cement Design.

Vsak izdelek blagovne znamke Cement Design je razvit s predelavo visoko zmogljivih polimerov na vodni osnovi, brez vsebnosti topil, s spoštovanjem zdravja in okolja. Izdelke Cement Design lahko uporabljamo pri novogradnji, še posebej pa se njihove prednosti izrazijo ob prenovi prostorov.

Za primer bomo vzeli kopalnico, ki v vsakem domu velja za tisti prostor, s katerega prenovo odlašamo najdlje. Ampak naj vas to ne omejuje – izdelki Cement Design so primerni tudi za kuhinje (pult, tla, stene, keramične ploščice), dnevne sobe, okoli hiše in ob bazenu, pa tudi v hotelih, restavracijah, trgovinah in javnih ustanovah, kot so šole, vrtci in muzeji. Pa poglejmo!

 

Primerni za katerokoli površino

Premazi Cement Design se uporabljajo v zelo tankih plasteh (od 1 do 3 milimetre) tako za zunanje kot notranje površine – na stenah, tleh in stropu. Imajo visoko oprijemljivost na večino obstoječih podlag, zato lahko z njimi premažemo tako keramične ploščice, beton in les, kot tudi marmor, kovino, steklo, omet in mavčne plošče. Po nanosuCement Designabo površina enakomerna in brez rež ter delovnih stikov, kar omogoča lažje čiščenje in enostavnejše vzdrževanje.

 

Prihranek časa in denarja

Ob prenovah je čas izvedbe precej krajši, poleg tega se zmanjšajo tudi stroški, saj ni treba rušiti in odstranjevati starih oblog. Premazi Cement Design so najboljša rešitev, s katero se izognemo prašnim ter hrupnim delom in si zagotovimo maksimalno uporabnost in estetiko.

 

Tisoč in en videz

Če že omenjamo estetiko, potem naj vam takoj položimo na srce, da premazi Cement Design nikakor niso sivi in hladni, kot bi to mogoče lahko sklepali iz njihovega imena. Površine po nanosu Cement Designa ustvarjajo topel in naraven občutek, prostori so prijetni in elegantni, površine pa se odlično vklopijo v moderne in minimalistične ali tradicionalno oblikovane prostore. Na voljo so tako različne teksture premazov kot cela mavrica različnih barv in barvnih odtenkov, tako da premazi Cement Design zagotavljajo tisoč in en videz vašega prostora.

 

Odporen material, idealen za uporabo v javnih prostorih

Koliko malih nogic vsak dan drsa po prostorih šole? Koliko gostov se vsak dan dotika sten in tal v restavraciji? Sto, tisoč, veliko … Površine, ki so obdelane s Cement Designom, so zelo odporne, zato jih še posebej priporočamo za prostore, kjer je pričakovati veliko število obiskovalcev, torej šole, restavracije, kavarne, hoteli, trgovine.

 

Popolnoma vodoodporen material

Premazi Cement Design so popolnoma vodoodporni in imajo protizdrsni učinek, zato so primerni tako za kopalnice, še posebej pa za površine okoli zunanjih ali notranjih bazenov, razna stopnišča ali za prostore v velnes centrih in restavracijah.

S Cementom Designom preprosto, hitro in enostavno do prenovljene kopalnice

Prenova kopalnice z le enimi izdelkom?Seveda, s Cement Designom! Z njim lahko premažete keramične ploščice na stenah ter tleh in tako pričarate popolnoma novo kopalnico. Še dodatno lahko namaze Cement Design uporabite tudi v predelu za tuširanje ali pa na kadi in umivalniku. Praktično in vsestransko! Izbirate lahko med različnimi teksturami, od finih do bolj grobih, hkrati pa tudi med različnimi barvami. Pa še to! Ko se barve čez čas naveličate, premaz enostavno ponovno nanesete in izberete nov odtenek. Kako preprosto! Poleg tega smo prepričani, da si niste nikoli predstavljali, da je prenova kopalnice lahko tako čista. Brez odstranjevanja keramičnih ploščic, prahu in razbijanja ter hrupa. Premazi Cement Design so res zakon!

Pri vseh vprašanjih, ki se vam pojavljajo, in vemo, da teh ni malo, vam bomo z veseljem pomagali. Imamo najboljše rešitve z izdelki Cement Design za vse vrste prostorov, zato nam pišite ali nas pokličite na 01 724 67 89.

  • 12.10.2020
  • Kategorija: Novice
  • Komentarji: 0
Podobni članki
Komentarji: 0
Brez komentarjev
Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.
Obvezna polja so označena z *