Dostava

Strošek dostave

Stroški dostave se obračunavajo glede na težo izdelkov v košarici in so vam na voljo na blagajni ob zaključku nakupa. Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo. Dostavljamo izdelke izključno v Slovenijo, dostava izven Slovenije ni mogoča.

Dostavo vršimo z lastno dostavo (v roku 1 tedna)  ali dostavno službo DPD, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Kurir dostavne službe vas bo predhodno kontaktiral in z vami uskladil čas dostave. 


Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naših trgovinah v rednem delovnem času:

Trzin – IOC Trzin, Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin
Maribor – Tržaška cesta 89, 2000 Maribor
Novo Mesto – Livada 8, 8000 Novo mesto


Dostava 


Artikli gredo na pot v najkrajšem možnem času in če so na zalogi v skladišču (v roku 1 tedna). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Posebne zahteve lahko vpišete v polje "komentarji" v postopku naročanja. Da bi naročene artikle lahko dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot in dostavo. V primeru nakupov izdelkov kot so Armstong, NMC, Ecophon, lesena vrata se dostava vrši izključno z lastno dostavo, zaradi posebnih pogojev. Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naših trgovinah. Sproti vas bomo preko spletne trgovine in e-pošte obveščali o poteku naročila. 

Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v spletni trgovini Kalcer za področje Slovenije.

Pridružujemo si pravico, da se časovni rok podaljša, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku ali v času izrednih razmer. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili. 

Prosimo vas, da nas obvestite, če niste prejeli nobenega obvestila z naše strani in so od nakupa pretekli več kot 3-je delovni dnevi.


Načini plačila

Na voljo so naslednji načini plačila:

- plačilo s karticami (Mastercard, Visa);
- z nakazilom na račun podjetja KALCER d.o.o. (po kodi naročila);
  (SI56 0400 1004 9260 760, Nova KBM d.d., SWIFT: KBMASI2X)

Prvotni račun ABANKE d.d. št. SI56 0510 0801 5964 834 od 1.1.2021 ni več v veljavi.

Možno je le plačilo v enkratnem znesku. 

Ob naročilu boste na vaš e-naslov prejeli povzetek naročila, ki bo vseboval tudi podatek o dostavi, izbranem načinu plačila in vrednosti. Ob prevzemu pošiljke boste prejeli tudi dobavnico v fizični obliki, račun vam pošljemo po pošti v roku treh dni.

V primeru plačila po predračunu oz. kodi naročila, bomo paket odposlali v najkrajšem možnem času po prejemu vašega nakazila in če so artikli na zalogi v skladišču. Naročeni artikli bodo za vas rezervirani 1 delovni dan, v primeru, da v tem času ne poravnate predračuna, bodo po preteklem enem dnevu vaši artikli zopet na voljo vsem kupcem.

Predračun je veljaven 1 delovni dan, od prejema naročila!

Rok za pripravo naročila začne teči, ko prejmemo nakazilo na tekoči račun!