Dostava in načini plačila

Dostava

Strošek dostave

Stroški dostave se obračunavajo glede na težo izdelkov v košarici in so vam na voljo na blagajni ob zaključku nakupa. Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo. Dostavljamo izdelke izključno v Slovenijo, dostava izven Slovenije ni mogoča.

Dostavo vršimo z lastno dostavo (v roku 1 tedna)  ali dostavno službo DPD, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Kurir dostavne službe vas bo predhodno kontaktiral in z vami uskladil čas dostave.


Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naših trgovinah v rednem delovnem času: - NOVO: v času trajanja izrednih razmer osebni prevzem v trgovinah ni možen!

Trzin – IOC Trzin, Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin
Maribor – Tržaška cesta 89, 2000 Maribor
Novo Mesto – Livada 8, 8000 Novo mesto


IZREDNI DELOVNI ČAS

V času veljavnost izrednih razmer zaradi koronavirusa velja omejen delovni čas:
od ponedeljka do petka med 6.30 in 14.30.

Trgovina za potrošnike (fizične osebe) in prevzem blaga za spletne kupce je do nadaljnjega ustavljen.
Redni časi dostave so moteni, ker pa so odvisni od vrste in količine naročenega blaga, boste najhitreje dobili informacijo o možnem času dostave, če to predhodno preverite na naslovu info@kalcer.si ali na tel. 01/724 67 70 (ali ...60, 82, 84 ali 90).


Dostava 


Artikli gredo na pot v najkrajšem možnem času in če so na zalogi v skladišču (v roku 1 tedna). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Posebne zahteve lahko vpišete v polje "komentarji" v postopku naročanja. Da bi naročene artikle lahko dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot in dostavo. V primeru nakupov izdelkov kot so Armstong, NMC, Ecophon, lesena vrata se dostava vrši izključno z lastno dostavo, zaradi posebnih pogojev. Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naših trgovinah. Sproti vas bomo preko spletne trgovine in e-pošte obveščali o poteku naročila. 

Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v spletni trgovini Kalcer za področje Slovenije.

Pridružujemo si pravico, da se časovni rok podaljša, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku ali v času izrednih razmer. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili. 

Prosimo vas, da nas obvestite, če niste prejeli nobenega obvestila z naše strani in so od nakupa pretekli več kot 3-je delovni dnevi.


Načini plačila

Na voljo so naslednji načini plačila:

- plačilo s karticami (Mastercard, Visa);
- z nakazilom na račun podjetja KALCER d.o.o. (po ponudbi/predračunu);

Možno je le plačilo v enkratnem znesku. 

Ob naročilu boste na vaš e-naslov prejeli povzetek naročila, ki bo vseboval tudi podatek o dostavi, izbranem načinu plačila in vrednosti. Ob prevzemu pošiljke boste prejeli tudi dobavnico v fizični obliki, račun vam pošljemo po pošti v roku treh dni.

V primeru plačila po predračunu, bomo paket odposlali v najkrajšem možnem času po prejemu vašega nakazila in če so artikli na zalogi v skladišču. Naročeni artikli bodo za vas rezervirani 3 delovne dni, v primeru, da v tem času ne poravnate predračuna, bodo po preteklih treh dneh vaši artikli zopet na voljo vsem kupcem.

Predračun je veljaven 3 delovne dni, od prejema naročila!