Dostava in načini plačila

Dostava

Strošek dostave

Stroški dostave se obračunavajo glede na težo izdelkov v košarici in so vam na voljo na blagajni ob zaključku nakupa. Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo. Dostavljamo izdelke izključno v Slovenijo, dostava izven Slovenije ni mogoča.

Dostavo vršimo z lastno dostavo (v roku 1 tedna)  ali dostavno službo DPD, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Kurir dostavne službe vas bo predhodno kontaktiral in z vami uskladil čas dostave. 


Omejen način dostave

Artikli, ki se zaradi možnosti poškodb pri transportu ne moremo poslati po klasični pošti so označeni kot "Omejen način dostave".
Ob nakupu nad 100 EUR vam takšne artikle lahko dostavimo z lastno dostavo, pri čemer se obračuna dostava po ceniku.


Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naših trgovinah v rednem delovnem času:

Trzin – IOC Trzin, Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin
Maribor – Tržaška cesta 89, 2000 Maribor
Novo Mesto – Livada 8, 8000 Novo mesto


Dostava 


Artikli gredo na pot v najkrajšem možnem času in če so na zalogi v skladišču (v roku 1 tedna). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Posebne zahteve lahko vpišete v polje "komentarji" v postopku naročanja. Da bi naročene artikle lahko dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot in dostavo. V primeru nakupov izdelkov kot so Armstong, NMC, Ecophon, lesena vrata se dostava vrši izključno z lastno dostavo, zaradi posebnih pogojev. Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naših trgovinah. Sproti vas bomo preko spletne trgovine in e-pošte obveščali o poteku naročila. 

Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v spletni trgovini Kalcer za področje Slovenije.

Pridružujemo si pravico, da se časovni rok podaljša, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku ali v času izrednih razmer. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili. 

Prosimo vas, da nas obvestite, če niste prejeli nobenega obvestila z naše strani in so od nakupa pretekli več kot 3-je delovni dnevi.


Načini plačila

Na voljo so naslednji načini plačila:

- plačilo s karticami (Mastercard, Visa);
- z nakazilom na račun podjetja KALCER d.o.o. (po kodi naročila);
  (SI56 0400 1004 9260 760, Nova KBM d.d., SWIFT: KBMASI2X)

Možno je le plačilo v enkratnem znesku.


Ob naročilu boste na vaš e-naslov prejeli povzetek naročila, ki bo vseboval tudi podatek o dostavi, izbranem načinu plačila in vrednosti. Ob prevzemu pošiljke boste prejeli tudi dobavnico v fizični obliki, račun vam pošljemo po pošti v roku treh dni.

V primeru plačila po predračunu oz. kodi naročila, bomo paket odposlali v najkrajšem možnem času po prejemu vašega nakazila in če so artikli na zalogi v skladišču. Naročeni artikli bodo za vas rezervirani 1 delovni dan, v primeru, da v tem času ne poravnate predračuna, bodo po preteklem enem dnevu vaši artikli zopet na voljo vsem kupcem.

Predračun je veljaven 1 delovni dan, od prejema naročila!

Rok za pripravo naročila začne teči, ko prejmemo nakazilo na tekoči račun!