Izdelava je zahtevala vse funkcionalnosti, ki jih imajo sodobne spletne trgovine, vključno z naprednim opcijskim izborom posameznega artikla. Poiskali smo optimalen način, kako kupcem približati in olajšati nakup specializiranega asortimana izdelkov v spletni trgovini Kalcer. Grafična postavitev je moderna in zraven hitre nakupovalne košarice ter odzivnega dizajna (responsive) omogoča uporabniku enostavno iskanje preko kategorično oblikovane navigacije ali iskalnika s samodejnim ponujanjem izdelkov na podlagi vpisa ključne besede. 

Spletna trgovina Kalcer - Responsive

Podjetje Kalcer uporablja poslovno-informacijski sistem Microsoft Dynamics NAV (Navision), ki je tesno povezan s spletno trgovino Kalcer. Spletno poslovanje je tako avtomatizirano, vse od objave izdelkov v internetni trgovini, do vodenja skladišč in zalog, do izdaje računov. 


Pri Kalcerju se zavedamo, da je podpora kupcem preko spleta in tudi sama spletna prodaja nepogrešljiv del poslovanja podjetja in lahko pomeni ključni faktor uspešnosti poslovanja.


Uporabniška izkušnja kupcev je zelo pomembna, zato smo izdelavo spletne trgovine Kalcer začeli pri snovanju uporabniške izkušnje. Želeli smo razumeti, kako naši kupci iščejo izdelke in kako se obiskovalci vedejo v klasični trgovini. Izkušnje iz trgovin v Mariboru, Ljubljani in Novem Mestu smo prenesli v vašo spletno trgovino, ter jih dodatno podkrepili s tehničnimi rešitvami za izboljšanje nakupovalnih procesov in kreiranje prodajnih kanalov. Nič kar počnemo v spletni trgovini ni samo sebi namen ampak jo nadgrajujemo in posodabljamo na podlagi analitike naših kupcev.


Izdelava spletne trgovine Kalcer: qStom web solutions
Leto izdelave: 2016