Izolacija CLIMATIZER PLUS

Izolacija CLIMATIZER PLUS

    0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: CIUR a.s.
Šifra: 27120
Dobavljivo: Na zalogi
10,72€
Brez DDV: 8,79€
Redna cena (z DDV) : 15,76€

Izolacija CLIMATIZER PLUS je toplotna in zvočna izolacija, narejena na osnovi naravnih celoluznih vlaken.

Prednost naravnih vlaken je sposobnost uravnovešanja vlage in kopičenja toplote v večji meri, kot pri anorganskih izolacijah.

Uporaba izolacije CLIMATIZER PLUS je zelo preprosta in hitra. POnavadi se material vpiha skozi cev, s čimer se zapolni votline v stenah, stropih in strehi.

Dodatno izoliranje posevnih in vertikalnih konstrukcij ter oblaganja stavbe je najpogostejsi primer uporabe Cllmatlzerja Plus. Uporaba je zopet zelo enostavna. Razllka je v gostoti Clirnatizerja. Pri po§evni strehi se gostota vpihanega rnateriala zvi§uje od 35 kg/m3 navzgor, pri vertikalnih stenah pa je nujno uporabiti Climatizer z gostoto okoli 60 do 65 kg/m3. Spremembo gostote lahko hitro prilagodimo z uporabo vpihovalnega stroja, ki ohranja podatke o prednastavljenih parannebih in s tern zagotavlja kvallteto izvajanja.

Zelo napreden nacln, kl se v zadnjih letih uporablja v posebnlh primerih, je polnjenje s posebnim nastavkom za odvod zraka. Tako je mozno tudi polnjenje v mavcno kartonske obloge, kot tudi v stene lesenih montaznih his. Po preverjenih difuznih lastnostih stavbe in izracunu kondenzaclje Je mogoee izolirati tudi stene starej§ega lesenega objekta.

Climatizer plus je izdelan iz celuloznih vlaken,katerih prvotni vir je les, zato se odlicno sklada z leseno konstrukcijo. Zaradi nizke difuzijske upomosti se glade vlage obna§a podobno kot les in ima odlicne toplotno izolacijske lastnosti, zato je zelo priljubljen za uporabo v zgodovlnskih stavbah, kakor tudl pri novogradnjah s povsem novlmi gradbenimi postopki montazne gradnje.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha
Datoteke za prenos
 Datoteka Velikost Posodobljeno Povezava
Katalog Climatizer Plus 761.55KB 29/05/2019 Prenesi
LETAK Climatizer Plus 9.95MB 29/05/2019 Prenesi
Prikazujem 1 do 2 od 2 (strani: 1)