Izolacija CLIMATIZER PLUS

    0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: CIUR a.s.
Šifra: 27120
17,52€
Brez DDV: 14,36€
Redna cena (z DDV) : 19,63€
Zaloga:
Ljubljana: DA, Maribor: DA, Novo Mesto: DA

Izolacija CLIMATIZER PLUS

Izolacija CLIMATIZER PLUS je toplotna in zvočna izolacija, narejena na osnovi naravnih celoluznih vlaken. Prednost naravnih vlaken je sposobnost uravnovešanja vlage in kopičenja toplote v večji meri kot pri mineralni volni ali EPS izolaciji.

Uporaba izolacije CLIMATIZER PLUS je zelo preprosta in hitra. Material se vgrajuje s strojem za vpihovanje, s čimer se zapolni votline v stenah, stropovih in strehah.

Dodatno izoliranje strehe in sten je najpogostejši primer uporabe Climatizerja Plus. Pri poševni strehi se gostota vpihanega materiala zvišuje od 35 kg/m3 navzgor, pri vertikalnih stenah pa je nujno uporabiti Climatizer z gostoto okoli 60 do 65 kg/m3. Spremembo gostote lahko hitro prilagodimo z uporabo vpihovalnega stroja, ki ohranja podatke o prednastavljenih parametrih in s tem zagotavlja kvaliteto izvajanja.

Zelo napreden način, kl se v zadnjih letih uporablja v posebnih primerih, je polnjenje s posebnim nastavkom za odvod zraka. Tako je možno tudi polnjenje v mavčno kartonske obloge, kot tudi v stene lesenih montažnih hiš. Po preverjenih difuznih lastnostih stavbe in izračunu kondenzacije, je mogoče izolirati tudi stene starejšega lesenega objekta.

Izolacija CLIMATIZER PLUS je izdelana iz celuloznih vlaken, katerih prvotni vir je les, zato se odlično sklada z leseno konstrukcijo. Zaradi nizke difuzije vodne pare se glede vlage obnaša podobno kot les in ima odlične toplotno izolacijske lastnosti, zato je zelo priljubljen za uporabo v zgodovinskih stavbah, kakor tudi pri novogradnjah s povsem novimi gradbenimi postopki montažne gradnje.

Glavne prednosti:

  • velika toplotna kapaciteta, zato izredno dobro zadržuje poletno vročino
  • zelo dobra zvočna izolacija
  • vgradnja brez ostankov tudi na površinah zelo nepravilnih oblik
 Datoteka Velikost Povezava
Katalog Climatizer Plus 761.55KB Prenesi
LETAK Climatizer Plus 9.95MB Prenesi
Prikazujem 1 do 2 od 2 (strani: 1)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha