Plošča PROMATECT PROMAFOUR

Plošča PROMATECT PROMAFOUR

    0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: PROMAT d.o.o.
Šifra: 47051
240,02€ (76,81€/M2)
Brez DDV: 196,74€
Redna cena (z DDV) : 260,47€
Zaloga:
Ljubljana: DA, Maribor: DA, Novo Mesto: DA

Plošča PROMATECT PROMAFOUR

Gradbena plošča PROMATECT PROMAFOUR je negorljiva plošča iz kalcijevega silikata in cementa, odporna na temperaturo do 1000°C.

S sistemom PROMAFOUR lahko izolirate in oblikujete vaš kamin ali peč po lastnih željah, pri čemer ni potrebno žrtvovati varnosti, udobja ali izgleda.

Plošča PROMATECT PROMAFOUR omogoča hitro in enostavno montažo z lesno obdelovalnimi orodji, nakup posebnih materialov zato ni potreben.

PROMAFOUR sistem je negorljiv in odporen na temperature do 1000°C. Gradbene plošče ne vsebujejo veziv, ki bi pri segrevanju sproščala dražeč vonj in negativno vplivala na njihove kohezivne lastnosti.

Z uporabo PROMAFOUR sistema zmanjšate tveganje za razpoke, mikroskopske poškodbe ali deformacijo na minimalno raven. Zaradi visoke zmogljivosti termičnega shranjevanja gradbenih plošč PROMAFOUR je oddana toplota enakomerno porazdeljena po vaši dnevni sobi, kamin pa toploto oddaja tudi po tem, ko je ogenj že ugasnil, s čimer preprečite neželjene toplotne izgube skozi tla ali zidove.

Okvir ali ploščata televizija nad kaminom ali pečjo izgledata sodobno in privlačno. Ker so gradbene plošče PROMAFOUR izredno trdne, lahko na njih obesite tudi težje predmete in to pri debelinah 12 mm, 15 mm ali 18 mm.

Plošče sistema PROMAFOUR lahko enostavno obdelujete, režete ali vrtate z orodji in stroji za obdelavo lesa ter jih montirate s standardnimi vijaki, sponkami in ognjevzdržnim PROMAFOUR lepilom. Zaradi naravno gladke površine so gradbene plošče idealne za barvanje brez predhodnega nanosa ometa. Hitro, enostavno in časovno učinkovito.

MERE:

Višina:     2500 mm
Širina:      1250 mm
Debelina:     15 mm

 

Plošče PROMATECT PROMAFOUR so na voljo tudi v dimenziji 1250x1250 mm, vendar po naročilu. Po naročilu lahko izbirate med ploščami debeline 12, 15 in 18 mm. Pošljite povpraševanje!

 

(Minimalna debelina plošč za kamine na lesna ali plinska goriva do širine 1,25 metra je 12 mm.) 

 Datoteka Velikost Povezava
Brošura PROMAFOUR 340.79KB Prenesi
Navodila za montažo PROMAFOUR 1.71MB Prenesi
Prikazujem 1 do 2 od 2 (strani: 1)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha